Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO12T

Spinhoogwerkers

12 m
hybrid
120 kg
8.45 m

 

Werkhoogte, max. 12,00 m
Reikwijdte, max. 8,45 m
Platformcapaciteit, max. 120 kg
Lengte met / zonder platform, 4,75 m / 2,80 m
Transportbreedte x hoogte 1,76 m x 1,99 m
Totaalgewicht 2985 kg
Voedingsbron - standaard 24 V batterij
Krachtbron - optionele 230 V elektromotor of benzine of diesel

VOORDELEN

Perfect voor meerdere niveaus
Vooral in hallen en galerijen van winkelcentra kunnen gemeenschappelijke luchtbruggen niet worden gebruikt. Ondanks het lage gewicht werkt de LEO12T zonder stempels en draait over leuningen of balustrades.

Compact - transport in dienstliften
De compacte afmetingen van slechts 2,80 m minimale transportlengte en 1,76 m breedte maken het transport in gewone goederenliften mogelijk. Om de machine tot het minimum in te korten kan de giek inclusief werkbak eenvoudig worden verwijderd. Op weg naar de werkplek is de LEO12T uiterst wendbaar met zijn rupsaandrijving.

Licht en zacht voor alle vloeren
Met een belasting onder spanning van slechts 500 kg per m² en een optimale gewichtsverdeling is de LEO12T de ideale hoogwerker voor het onderhoud van gebouwen, omdat het risico op beschadigingen of markeringen is uitgesloten.

Energiebronnen
Als standaard stroombron is de LEO12T uitgerust met een sterke en duurzame 24 V batterijaandrijving voor een stille en emissievrije werking in gebouwen, zelfs tijdens kantooruren. Optioneel kan de accuaandrijving worden vervangen door een 230 V elektromotor, benzine- of dieselmotor.

 

 

 

Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS