Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO18GT PLUS

Spinhoogwerkers

18.3 m
hybrid
200 kg
8.5 m

Werkhoogte, max. 18,30 m
Zijwaarts bereik, max. 8,50 m
Capaciteit, max. 200 kg
Lengte met / zonder platform 5,20 m / 4,50 m
Transportbreedte x hoogte 0,78 m x 1,99 m
Totaal gewicht 2.450 kg
Krachtbron - standaard 230 V elektromotor + benzine
Stroombron - optionele 230 V elektromotor + Diesel of batterij

VOORDELEN

Een pluspunt in prestatie
Voor een ultiem bereik in combinatie met een maximale veelzijdigheid biedt de LEO18GTplus extra werkhoogte, zijwaarts bereik en op en top vrije ruimte. De beweegbare mast voegt extra veelzijdigheid toe voor een soepele en nauwkeurige positionering van het platform.

Compact met afneembaar platform
Het platform met zijn innovatieve geometrie en afgeronde hoeken biedt meer positioneringsmogelijkheden. Het is eenvoudig afneembaar voor het passeren van smalle toegangen van slechts 78 cm.

Gemakkelijk transport
De lichte en compacte LEO18GTplus is gemakkelijk te trekken op standaard aanhangwagens.

De TEUPEN rupsaandrijving
De rups met non-marking rubberen rupsbanden zorgt voor een eenvoudige, nauwkeurige manoeuvreerbaarheid en beschermt gevoelige vloeren. De LEO18GTplus is standaard uitgerust met de mechanisch in hoogte en breedte verstelbare rupsbandaandrijving: De smalle instelling verlaagt de breedte van de machine, in de breedte vergroot het de bodemvrijheid en de stabiliteit. Ook het egaliseren van het rijden langs hellingen is mogelijk. Op verzoek is de hydraulische rupsaandrijving soepel instelbaar met een druk op de knop.

Intuïtieve bediening
Alle functies worden vanaf één plek bediend. Het afneembare, overzichtelijke bedieningspaneel met kleurgecodeerde opties maakt een intuïtieve bediening mogelijk met vier joysticks en één schakelaar.

Volledig bereik - geen compromissen
TEUPEN liften hebben een standaard platformcapaciteit van 200 kg voor twee personen plus gereedschap - in het hele werkgebied. De LEO18GTplus heeft een werkhoogte van 18,30 m en een onbeperkte zijwaartse reikwijdte van 8,50 m.

Stijve mast - maximale stabiliteit
Een grote knikarm, een sterk mastontwerp met slechts één knik, een brede draaikrans en de gepatenteerde TEUPEN "Fuzzy" elektro-proportionele besturingslogica zorgen voor een ongeëvenaard soepele, stabiele en nauwkeurige hefbeweging.

 

Video
Galerij
© 2023 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS