Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO24GT

Spinhoogwerkers

24 m
hybrid
250 kg
12 m

Met een doorrijbreedte van slechts 98 cm is toegang door enkele standaarddeuren snel en eenvoudig. Met een platformcapaciteit van 250 kg in het gehele werkbereik heeft de LEO24GT een onbeperkte reikwijdte van 12,00 m. Dat is altijd genoeg capaciteit om twee personen inclusief gereedschap of materiaal mee te nemen: Geen compromissen en ongeëvenaard in dit hoogtesegment.

Innovatieve technologie
Binnen de nieuwe, zeer sterke stalen masten zijn alle kabels, slangen en hydraulische cilinders veilig geleid en daardoor beschermd tegen beschadiging, vuil en alle weersomstandigheden.

Intuïtief bedieningssysteem
Blauw voor mastfuncties, geel voor stabilisatoren, rood voor de rupsaandrijving: Alle bedieningselementen van TEUPEN zijn volgens dit gemakkelijke en eenvoudige ontwerp gerangschikt. Bovendien biedt een display een compleet overzicht van alle belangrijke informatie. In de standaarduitvoering is de LEO24GT uitgerust met een kabelafstandsbediening - optioneel is ook een radiografische afstandsbediening leverbaar.

De TEUPEN-rupsaandrijving
De rupsaandrijving met niet-markerende rubberen rupsbanden zorgt voor eenvoudig, precies manoeuvreren en beschermt de gevoelige vloerbedekking. De LEO24GT is standaard uitgerust met de mechanisch in hoogte en breedte verstelbare rupsbandaandrijving: In de smalle stand wordt de breedte van de machine verkleind, in de brede stand wordt de bodemvrijheid en de stabiliteit vergroot. Ook vlak rijden langs hellingen is mogelijk. Op verzoek is de hydraulische rupsband met een druk op de knop traploos verstelbaar.

Krachtig stabilisatorsysteem
Veilig positioneren, ook met weinig ruimte: Het multi-positie stabilisatiesysteem maakt het mogelijk om de machine automatisch op te stellen in krappe ruimtes en op hellingen. Het biedt drie verschillende opstelposities: Beide zijden breed, één zijde breed en één zijde smal of beide zijden smal. In het terrein of over obstakels overbruggen de stabilisatoren een hoogteverschil van 1,20 m.

Het platform - maximale flexibiliteit
Het platform is afneembaar om de transportlengte te verminderen, 180° draaibaar en hoekgemonteerd om in krappe hoeken te draaien. Bovendien is het gemonteerd uit afzonderlijke aluminium onderdelen met een hoge sterkte in plaats van uit één stuk gelast - dat maakt het vervangen van beschadigde onderdelen economischer.

Dubbele krachtbron
Voor elke taak de juiste krachtbron: in standaarduitvoering is de LEO24GT uitgerust met een 230 V elektromotor voor stil en emissievrij werken binnen gebouwen. Voor buitengebruik beschikt hij over een krachtige en robuuste benzinemotor. Optioneel kan de benzinemotor worden vervangen door een Kubota dieselmotor of een accuaandrijving.

Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS