Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO13GT

Spinhoogwerkers

12.75 m
hybrid
200 kg
6 m

Werkhoogte, max. 12,75 m
Zijwaarts bereik, max. 6,05 m
Perroncapaciteit, max. 200 kg
Lengte met / zonder platform 4,75 m / 4,00 m 
Transportbreedte x hoogte 0,78 m x 1,99 m
Totaal gewicht 1400 kg
Krachtbron - standaard 230 V elektromotor
Stroombron - optionele 230V elektromotor + generator of Diesel

VOORDELEN

Flexibele allrounder
Deze investering loont zich echt. Compact als een schaar, licht als een oplegger, veelzijdig als een hoogwerker. U hebt altijd de juiste oplossing voor snelle en efficiënte toepassingen. In het hoogtesegment levert het ontwerp van de LEO13GT uitstekende prestaties.

Gemakkelijk transport
De lichte en compacte LEO13GT wordt idealiter vervoerd op een lichte aanhangwagen met een kleine bestelwagen. Altijd mobiel en snel op de bouwplaats.

De TEUPEN-aandrijving
De rupsband met non-marking rubberen rupsbanden zorgt voor een eenvoudige, nauwkeurige manoeuvreerbaarheid en beschermt gevoelige vloeren. De besturing is vanaf de werkbak of lopend langszij met de afneembare kabelafstandsbediening.

Compact met afneembare werkbak
De werkbak met zijn innovatieve geometrie en afgeronde hoeken biedt meer positioneringsmogelijkheden. Het is eenvoudig afneembaar voor het passeren van smalle toegangen van slechts 78 cm.

Intuïtieve bediening
Alle functies worden vanaf één plek bediend. Het afneembare, overzichtelijke bedieningspaneel met kleurgecodeerde opties maakt een intuïtieve bediening mogelijk met slechts twee joysticks en één schakelaar.

Stijf mastontwerp - maximale stabiliteit
Een grotere knikarm, een sterk mastontwerp met slechts één knik, een brede draaikrans en de gepatenteerde TEUPEN "Fuzzy" elektro-proportionele besturingslogica zorgen voor een ongeëvenaard soepele, stabiele en nauwkeurige hefbeweging.

Verschillende vermogensopties
De geïnstalleerde elektromotor kan worden aangesloten op een willekeurige stroombron of op een generator. Bovendien is er een dieselmotor beschikbaar.

 

Galerij
© 2023 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS