Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO15GT

Spinhoogwerkers

14.7 m
hybrid
200 kg
7.6 m

Werkhoogte, max. 14,70 m
Zijwaarts bereik, max. 7,60 m
Perroncapaciteit, max. 200 kg
Lengte met / zonder platform 5,25 m / 4,52 m
Transportbreedte x hoogte 0,78 m x 1,99 m
Totaal gewicht 1803 kg
Krachtbron - standaard 230 V elektromotor + Diesel
Stroombron - optioneel -

VOORDELEN

Uiterst veelzijdig
De LEO15GT is een krachtige en eenvoudig te bedienen hoogwerker en kan een allround oplossing zijn voor vele verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. Een multi-tool voor vele installatie- of onderhoudsklussen of voor het schoonmaken en onderhouden van gebouwen.

Gemakkelijk transport
De lichte en compacte LEO15GT wordt idealiter vervoerd op een lichte aanhanger met een kleine bestelwagen. Altijd mobiel en snel op de bouwplaats.

Rupsbanden
De rupsband met non-marking rubberen rupsbanden zorgt voor een eenvoudige, nauwkeurige manoeuvreerbaarheid en beschermt gevoelige vloeren. Optioneel is de rupsaandrijving mechanisch in hoogte en breedte verstelbaar: De smalle instelling verlaagt de breedte van de machine, in de breedte vergroot het de bodemvrijheid en de stabiliteit. Ook nivellering van het rijden langs hellingen is mogelijk.

Compact met afneembaar werkbak
De werkbak met zijn innovatieve geometrie en afgeronde hoeken biedt meer positioneringsmogelijkheden. Het is eenvoudig afneembaar voor het passeren van smalle toegangen van slechts 78 cm.

Automatisch stempelen
Op de bouwplaats is de LEO15GT eenvoudig op elk terrein en elke ondergrond in te stellen met het automatisch stempelen met één druk op de knop.

Stijve mast- maximale stabiliteit
Een grote knikarm, een sterk mastontwerp met slechts één knik, een brede draaikrans en de gepatenteerde TEUPEN "Fuzzy" elektro-proportionele besturingslogica zorgen voor een ongeëvenaard soepele, stabiele en nauwkeurige hefbeweging.

Meerdere voedingsbronnen
De LEO15GT is uitgerust met twee stroombronnen: Een 230 V elektromotor voor binnen en een dieselmotor voor buiten.

 

Video
Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS