Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO21GT

Spinhoogwerkers

21 m
hybrid
250 kg
12 m

Werkhoogte, max. 21,00 m
Zijwaarts bereik, max. 12,00 m
Capaciteit, max. 250 kg
Lengte met / zonder platform 6,40 m / 5,00 m
Transportbreedte x hoogte 0,98 m x 1,99 m
Totaal gewicht 3.000 kg
Krachtbron - standaard 230 V elektromotor + benzine
Stroombron - optionele 230 V elektromotor + Diesel of batterij

VOORDELEN

Volledig platform - volledig bereik
Met een capaciteit van 250 kg bereikt de LEO21GT nog steeds 12,00 m zijwaartse reikwijdte. Dat is altijd genoeg capaciteit voor twee personen inclusief gereedschap of materiaal: Geen compromissen en ongeëvenaard in dit hoogtesegment.

Innovatieve giektechnologie
Binnen de nieuwe, zeer sterke stalen mast worden alle kabels, slangen en hydraulische cilinders veilig door geleid en daardoor beschermd tegen schade, vuil en alle weersomstandigheden - schoon en vooral veilig.

Intuïtieve besturing
Blauw voor mastfuncties, geel voor stabilisatoren, rood voor de rupsaandrijving: Alle TEUPEN-besturingen zijn volgens dit eenvoudige ontwerp ingedeeld. Bovendien biedt een display een volledig overzicht van alle belangrijke informatie. In de standaarduitvoering is de LEO21GT uitgerust met een kabelafstandsbediening - optioneel is een radiografische afstandsbediening verkrijgbaar.

De TEUPEN-rupsbanden
De rups met non-marking rubberen rupsbanden zorgt voor een eenvoudige, nauwkeurige manoeuvreerbaarheid en beschermt de gevoelige vloerbedekking. De LEO21GT is standaard uitgerust met de mechanisch in hoogte en breedte verstelbare rupsbandaandrijving: De smalle instelling verlaagt de breedte van de machine, in de breedte vergroot het de bodemvrijheid en de stabiliteit. Ook het egaliseren van het rijden langs hellingen is mogelijk. Op verzoek is de hydraulische rupsaandrijving soepel instelbaar met een druk op de knop.

Hoogwaardig stabilisatiesysteem
Veilige positionering, zelfs met weinig ruimte: Het multi-positioneringssysteem van de stempels maakt het mogelijk de machine automatisch in te stellen in krappe ruimtes en op hellingen. Het biedt drie verschillende instelposities: Beide zijden breed, een zijde breed en een zijde smal of beide zijden smal. In het terrein of over obstakels overwinnen de stempels een hoogteverschil van 1,20 m.

Het platform - maximale flexibiliteit
Het platform is afneembaar om de transportlengte te verminderen, 180° draaibaar en in een hoek te plaatsen om te veranderen in krappe hoeken. Bovendien wordt het platform gemonteerd uit enkele aluminium onderdelen met een hoge sterkte in plaats van dat het in één stuk wordt gelast - dat maakt het vervangen van beschadigde onderdelen voordeliger.

Dubbele krachtbron
Voor elke klus de juiste stroombron: in de standaarduitvoering is de LEO21GT uitgerust met een 230 V elektromotor voor een stille en emissievrije werking in gebouwen. Voor buitengebruik heeft hij een krachtige en robuuste benzinemotor. Optioneel kan de benzinemotor worden vervangen door een Kubota Dieselmotor of een accu-aandrijving.

 

Video
Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS