Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO23GT

Spinhoogwerkers

23 m
hybrid
200 kg
11.2 m

Werkhoogte, max. 23,00 m
Zijwaarts bereik, max. 11,20 m
Perroncapaciteit, max. 200 kg
Lengte met platform 6,20 m
Transportbreedte x hoogte 0,98 m x 1,97 m
Totaalgewicht 2.990 kg
Krachtbron - standaard 230 V elektromotor + Diesel
Stroombron - optionele 230 V elektromotor + accu

VOORDELEN

Ideaal voor snelle, efficiënte klussen
De LEO23GT is vooral geschikt voor werkzaamheden waar weinig ruimte beschikbaar is en grote werkhoogtes vereisen. Vooral in schijnbaar ontoegankelijke ruimtes bewijst de LEO23GT zijn sterke punten. Het variabele en snelle multipositionele stabilisatiesysteem, de 180° draaibare kooi en de flexibele knik- en telescoopgiek zijn ideaal voor snelle en efficiënte toepassingen.

Compact en wendbaar
Met zijn compacte afmetingen van slechts 0,98 m passeerbreedte en 1,98 m hoogte past de LEO23GT door bijna elke ingang. Tijdens het manoeuvreren maakt de gevoelige bediening een nauwkeurige positionering mogelijk en biedt het een beter overzicht voor de gebruiker die naast de machine loopt. Alle machinefuncties zijn zowel vanuit de werkbak als vanaf de grond beschikbaar.

Intuïtieve bediening
De overzichtelijke bedieningsset met kleurgecodeerde functies en slechts vier joysticks zorgen ervoor dat de gebruiker veilig en comfortabel met de lift kan werken. Boven in de mand zit een vast bedieningspaneel. Voor het rijden of instellen van de stempels kan de lift worden bediend met de bekabelde bedieningsset.

Hoogwaardig stabilisatiesysteem
Veilige positionering, zelfs met weinig ruimte: Het multi-positioneringssysteem van de stempels maakt het mogelijk de machine automatisch in te stellen in krappe ruimtes en op hellingen. Het biedt drie verschillende instelposities: Beide zijden breed, een zijde breed & een zijde smal of beide zijden smal. In het terrein of over obstakels overwinnen de stempels een hoogteverschil van 1,00 m.

In hoogte en breedte verstelbare rupsbanden
Het hydraulisch in hoogte en breedte verstelbare rupsbandensysteem maakt het mogelijk de machine te versmallen en te laten zakken voor het passeren van ingangen of het verbreden van het spooroppervlak voor meer bodemvrijheid en tractie bij het rijden langs hellingen of in het terrein. In de standaarduitvoering zijn de rupsen mechanisch verstelbaar, op verzoek ook hydraulisch, met een druk op de knop.

Draaibare werkbak
De unieke op de hoek gemonteerde werkbak voegt extra veelzijdigheid toe aan de bediening van de lift. De LEO23GT heeft een 180° rotatie voor extra flexibiliteit en een zo nauwkeurig mogelijke positionering van de werkbak.

Dubbele krachtbron
Voor elke klus de juiste stroombron: in de standaarduitvoering is de LEO23GT uitgerust met een 230 V elektromotor voor een stille en emissievrije werking in gebouwen. Voor buitengebruik is hij standaard voorzien van een krachtige en robuuste Kubota dieselmotor. Optioneel kan de dieselmotor worden vervangen door een accupack.

De Teupen LEO23GT aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

 

Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS