Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO30T PLUS

Spinhoogwerkers

30 m
hybrid
400 kg
17 m

Radiografische afstandsbediening
De overzichtelijke bediening maakt een veilige en eenvoudige bediening mogelijk. Om op rupsbanden te rijden of om de stabilisatorfunctie in te stellen, komt de radiografische afstandsbediening van pas, omdat de gebruiker zich rond de machine kan bewegen om een beter overzicht te krijgen. De display toont: Brandstofindicator, Platformcapaciteit / last tijdens het gebruik van de hefinrichting een laadvermogen in %. Extra functies: Start/Stop van de verbrandingsmotor op de radiografische afstandsbediening (standaard).

Thuiskomst- en geheugenfunctie
De operator kan gebruik maken van de "coming home" functie, d.w.z. de automatische terugkeer van de mast in zijn transportpositie, samen met de volledig nieuwe "memory" functie. Elk willekeurig punt in het werkschema kan worden opgeslagen en met een druk op de knop weer worden bereikt.

Krachtig stabilisatorsysteem
Veilig positioneren, zelfs met weinig ruimte: het stabilisatiesysteem met meerdere standen maakt het mogelijk de machine automatisch op te stellen in krappe ruimtes en op hellingen. Het biedt drie verschillende opstelposities: beide zijden breed, één zijde breed en één zijde smal of beide zijden smal. In het terrein of over obstakels overbruggen de stabilisatoren een hoogteverschil van 1,20 m.

De TEUPEN-rupsaandrijving
De rupsaandrijving met niet-markerende rubberen rupsbanden zorgt voor gemakkelijk en nauwkeurig manoeuvreren en beschermt gevoelige vloeren. In de standaardconfiguratie is de LEO30Tplus met een druk op de knop uitgerust met een hydraulisch in hoogte en breedte verstelbare rupsbandaandrijving: In de smalle stand wordt de breedte van de machine verkleind, in de brede stand wordt de bodemvrijheid en de stabiliteit vergroot. Ook vlak rijden langs hellingen is mogelijk.

Platform
Er kan worden gekozen uit 4 verschillende platformafmetingen: 900x800 mm / 1200x800 mm / 1500x800 mm / 2000x800 mm.

Innovatief noodbesturingssysteem
De nooddaalfunctie op batterijen maakt het gebruik van een handpomp overbodig. Het directe hydraulische bedieningssysteem is gemakkelijk toegankelijk.

 

Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS