Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO39GTplus

Spinhoogwerkers

38.6 m
Hybrid
400 kg
23.3 m

Negatief bereik
Werken in negatieve gebieden tot -13,5 m.

Draaibaar platform
Het draaibare platform voegt extra veelzijdigheid toe aan de hefbediening. De LEO39GTplus heeft een 2x 220° rotatie voor echte extra flexibiliteit en maakt de meest precieze positionering van het platform mogelijk.

Radiografische afstandsbediening
De duidelijk geordende bediening maakt een veilige en eenvoudige bediening mogelijk. Om op rupsbanden te rijden of om de stabilisatorfunctie in te stellen, komt de radiografische afstandsbediening goed van pas omdat de machinist zich rond de machine kan bewegen om een beter overzicht te krijgen. Het tweeregelige display toont: Brandstofindicator, Platformcapaciteit / last tijdens het gebruik van de hefinrichting een laadvermogen in %. Extra functies: Start/Stop van de verbrandingsmotor op de radiografische afstandsbediening (standaard).

Platform
Er kan gekozen worden uit 4 verschillende platform afmetingen: 900x800 mm / 1200x800 mm / 1500x800 mm / 2000x800 mm.

Innovatief noodbesturingssysteem
De nooddaalfunctie op batterijen maakt het gebruik van een handpomp overbodig. Het directe hydraulische bedieningssysteem is gemakkelijk toegankelijk.

Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS