Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Teupen LEO50GT

Spinhoogwerkers

50 m
hybrid
200 kg
20 m

Superieur tot in het kleinste detail
De LEO50GT is 's werelds populairste model in het segment van de grote rupshoogwerkers. Hij scoort met het juiste evenwicht tussen compactheid, flexibiliteit en prestaties. 50 meter werkhoogte en een groot bereik maken hem tot een efficiënte en snelle oplossing in vele toepassingen zoals facility management, hoogbouw of het onderhoud en de service van nutsnetwerken.

De TEUPEN rupsaandrijving
De rupsaandrijving met niet-markerende rubberen rupsbanden zorgt voor eenvoudig, nauwkeurig manoeuvreren en beschermt gevoelige vloeren. In de standaardconfiguratie is de LEO50GT uitgerust met een hydraulisch in hoogte en breedte verstelbare rupsbandaandrijving met een druk op de knop: In de smalle stand wordt de breedte van de machine verkleind, in de brede stand wordt de bodemvrijheid en de stabiliteit vergroot. Ook vlak rijden langs hellingen is mogelijk. Met de krachtige TEUPEN-rupsaandrijving kunt u hellingen en zelfs trappen gemakkelijk de baas.

Krachtig stabilisatorsysteem
Veilig positioneren, zelfs met weinig ruimte: Het multi-positie stabilisatiesysteem maakt het mogelijk om de machine automatisch op te stellen in krappe ruimtes en op hellingen. Het biedt twee verschillende opstelposities: Beide zijden breed, één zijde breed en één zijde smal. In het terrein of over hindernissen overbruggen de stabilisatoren een hoogteverschil van maximaal 1,00 m.

Draaibaar platform
Het draaibare platform voegt extra veelzijdigheid toe aan de hefbediening. De LEO50GT heeft een 180° rotatie voor echte extra flexibiliteit en de meest nauwkeurige platformpositionering mogelijk.

Intuïtief bedieningssysteem
Met de radiografische afstandsbediening wordt de LEO50GT vanaf één plek bediend - vanaf het platform of lopend naast de machine voor het beste overzicht tijdens het manoeuvreren. De radiografische afstandsbediening met duidelijk geordende, kleurgecodeerde functies en slechts vier joysticks voor de gehele hefbediening ondersteunt een intuïtieve en veilige bediening, zelfs voor onervaren gebruikers.

Dubbele krachtbron
De LEO50GT is uitgerust met een krachtige Kubota dieselmotor voor buitentoepassingen en een 400 V elektromotor voor stil en emissievrij werken binnen in gebouwen. Optioneel kan de dieselmotor worden vervangen door een 80 V accuaandrijving.

 

Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS