Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MC 30-4 ST5

Ruw terrein vorkheftrucks

3.4 m
Diesel, 4WD
3000 kg

De Manitou MC30-4 ST5 behoort tot één van 's werelds best verkochte ruw-terrein vorkheftrucks. Dit model is niet alleen bijzonder door zijn hydrostatische 4-wiel aandrijving maar ook door zijn uitzonderlijk lage doorrijhoogte. De Buggie uitvoering blijft namelijk onder de 2.00mtr. doorrijhoogte en heeft dan nog 3.40mtr. hefhoogte. Voor het rijden op verhard terrein heeft u daarnaast ook nog de mogelijkheid de 4-wiel aandrijving om te zetten naar 2-wiel aandrijving.

Zijn korte draaicirkel en grote bodemvrijheid maken deze machine bijna onmisbaar op de bouwplaats of in ruimtes met een beperkte werkhoogte. Laden, lossen of verplaatsen van lasten tot 3000Kg is voor deze machine geen enkel probleem.

De cabine op de afbeelding is optioneel.

De Manitou MC 30-4 ST5 aanschaffen? Klik dan op 'offerte aanvraag'. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS