Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MRT 2660 E

Verreikers

25.9 m
Electric
6000 kg
21.7 m

Bent u op zoek naar elektrisch, betrouwbaar en polyvalent materiaal voor de goederenbehandeling? Dan is de Manitou MRT 2660 E voor u. Hij kan lasten aan tot 6000 kg en kan werken tot op een hoogte van 25 m. Een polyvalente 3-in-1-machine (uitschuifbare arm + kraan + gondel) voor uw dagelijkse werk.

De arm bestaat uit 4 elementen en in combinatie met de rotatie over 360° van de bovenwagen kunt u diverse werken uitvoeren zonder de machine te verplaatsen. De E-reco erkenning van accessoires levert u tijdwinst op doordat het adequate accessoire wordt aangeduid. Bovendien kunt u veiliger werken, want iedere overbelasting wordt automatisch gedetecteerd.

Attachements/ Accessoires

De MRT 2660 E heeft de mogelijkheid tot uitbreiding met verschillende accessoires. Deze maken de verreiker nog meer multi-inzetbaar. U vindt de gids boven de offerte aanvraag knop.

 

De Manitou MRT 2260 E aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS