Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MRT 3570 ES VISION+

Verreikers

34.7 m
Diesel
7000 kg
28 m

De MRT 3570 ES Vision+ is een verreiker met uitschuifbare arm en is bedoeld voor het verplaatsen van zware en volumineuze lasten. Dankzij een hefhoogte van 34 m is hij bijzonder efficiënt op bouwplaatsen of industrieterreinen waarbij zijwaartse verplaatsingen en werken in de hoogte nodig zijn.

De hellingcorrector en de telescopische steunvoeten met grote steunvlakken garanderen de veiligheid en bieden in alle omstandigheden een uitstekende stabiliteit. De ruime cabine, de ophangingen en de kantelbare stoel verminderen de vermoeidheid tijdens een lange werkdag. Deze heftruck is ook voorzien van een automatische herkenning van E-reco hulpstukken, zodat het maximale werkbereik altijd wordt aangeduid.

Attachements/ Accessoires

De MRT 3570 Vision Plus heeft de mogelijkheid tot uitbreiding met verschillende accessoires. Deze maken de verreiker nog meer multi-inzetbaar. U vindt de gids boven de offerte aanvraag knop.

 

De Manitou MRT 3570 ES Vision+ aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS