Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MT 1840 EASY COMFORT

Verreikers

17.55 m
Diesel
4000 kg
13.08 m

De MT 1840 is een verreiker met uitschuifbare arm en is bedoeld voor bouwplaatsen waar u lasten tot op een grote hoogte moet heffen. Hij kan lasten tot 4.000 kg heffen tot op een hoogte van 18 m. Hij kan ook werken op lastige terreinen, heeft een hoge bodemvrijheid en een korte draaicirkel voor een goede manoeuvreerbaarheid. Zijn uitstekende stabiliteit vooraan en zijwaarts maken hem tot een betrouwbare gezel voor uw bouwplaatsen. Hij is robuust gebouwd met het oog op de duurzaamheid, heeft een deur van staalplaat en is gebouwd met kwaliteitsmaterialen om zijn lange levensduur te garanderen. Om ervoor te zorgen dat hij gemakkelijk getransporteerd kan worden, is hij voorzien van talrijke hijspunten.

 

De Manitou MT 1840 Easy Comfort aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS