Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MT 420 H

Verreikers

4.35 m
Diesel
2000 kg
2.65 m

De MT 420 H supercompacte verreiker is de kleinste in de MT-serie. Hij is ideaal voor bouw- en renovatiewerkzaamheden en is uitzonderlijk compact, zodat hij zowel via smalle ingangen als via kleine ruimtes bereikbaar is. Zijn draaicirkel en 3 stuurstanden (4WS/2WS/Crab) zorgen voor een uitstekende wendbaarheid. De MT 420 H heeft een capaciteit van 2.000 kg bij 4,3 m, waardoor het een hoge prestatie-lastkaart heeft. De 56 pk (42 kW) motor en de 2-traps hydrostatische transmissie hebben het vermogen om 25 km/h te bereiken. Een ander voordeel is de gelijktijdige bewegingen van de hef- en uitbreidingsfuncties die de productiviteit nog verder verhogen.

Attachements/ Accessoires

De MT 420 H heeft verschillende attachement mogelijkheden. Deze maken de verreiker nog meer multi-inzetbaar. U vindt de gids boven de offerte aanvraag knop.

De Manitou MT 420 H aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS