Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MT 625 E

Verreikers

5.85 m
Electric
2500 kg
3.4 m

De eerste 100% elektrische Manitou verreiker, speciaal voor bouwtoepassingen. Een compacte, veelzijdige machine voor al uw intern transporttoepassingen, die een laag geluidsniveau en nuluitstoot combineert met compromisloze prestaties. Met een hefhoogte van 5,85 m, een capaciteit van 2,5 ton, een bodemvrijheid van 33 cm, gecombineerde hydraulische bewegingen en compacte afmetingen is de MT 625 e een echte all-terrain machine die geschikt is voor het werken op compacte, emissiearme werkterreinen zoals stadscentra of binnen toepassingen. Ontworpen met Lithium-ion accu's en een ingebouwde lader, kunt u een extra accu en lader toevoegen om de autonomie op locatie uit te breiden en uw machine sneller op te laden.

 De Manitou MT 625 e aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS