Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MT 730 H

Verreikers

6.9 m
Diesel
3000 kg
4 m

De MT 730 H is een verreiker die bedoeld is voor toepassingen op bouwterreinen en renovaties in de laagbouw. Met een breedte van 1,99 m. en minder dan 2 m. hoogte is het met deze compacte machine mogelijk om onder deuropeningen te rijden en gemakkelijk te manoeuvreren op overvolle werven. Dankzij een draaicirkel van 3,33 m en de 3 beschikbare stuurmodi is ze uitstekend manoeuvreerbaar. Deze verreiker is voorzien van een ergonomisch instrumentenpanel en beschikt over een JSM-joystick zodat hij al uw manoeuvres vlot kan uitvoeren. De MT 730 H heeft een hefcapaciteit van 3,0 t en kan een hefhoogte tot 6,9 m bereiken. Met zijn motorvermogen van 75 pk haalt hij een snelheid van 25 km/uur. De onderhoudswerken worden vereenvoudigd door de grote opening van de motorkap. De 88-l-hydrauliekpomp maakt gelijktijdige bewegingen van de arm en het uitschuifmechanisme mogelijk, met het oog op een hogere productiviteit.

De Manitou MT 730 H aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS