Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Genie S-45 XC

Telescoop hoogwerkers

15.6 m
Diesel
454 kg
11 m

De Genie S-45 XC telescoop hoogwerker is ontworpen voor toepassingen die een hogere platformcapaciteit vereisen. Met zijn toonaangevende capaciteit van 454 kg is het mogelijk om met drie personen tegelijk in de werkbak te werken. Ideaal voor het zware werk in de bouw, de inspectie en het onderhoud van bruggen, stadions en sporthallen, gas- en olieraffinaderijen, de industrie, de telecommunicatie en de nutssector.

Uniek in Nederland: voeg de 4 meter werkbak toe

Met deze uitbreiding werken gebruikers tijdbesparend door het brede bereik van de werkbak. Daarnaast loopt het milieubewuste aspect samen met kostenbesparing. Doordat de machine geen onderbreking heeft om de mast te verplaatsen wordt er minder diesel verbruikt.

De 4 meter werkbak is een toevoeging op de machine. Het wisselen van de werkbakken maakt het gebruik van de S-45 XC multi-inzetbaar. Dit komt de financiële bezettingsgraad ten goede.

Reikwijdte met de 4 meter werkbak:

Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS