Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Genie S-60 J

Telescoop hoogwerkers

20.5 m
Diesel
300 kg
12.3 m

De S-60 J is onderdeel van de 'Essential Performance' lijn. De hoogwerkers uit deze lijn zijn complementair aan de bestaande XC- en FE-producten en bieden verhuurders de mogelijkheid om nog beter te kunnen voldoen aan specifieke werkterrein- en toepassingsbehoeften.

De S-60 J & S-80 J onderscheiden zich door hun lage gewicht en compacte formaat, daardoor blijft er op een transport trailer nog ruimte over om andere machines te vervoeren. Daarnaast hebben de hoogwerkers uit de Essential Performance lijn een eenvoudige dieselmotor die onderhoud vergemakkelijkt én voldoet aan de Stage-V eisen. De platformcapaciteit is 300kg en hebben beide vierwielaandrijving en actieve oscillerende assen.

De S-60 J biedt een werkhoogte van 20,5 m en een reikwijdte van 12,3 m, het transportgewicht bedraagt slechts 7.550 kg in vergelijking met de zwaardere S-65XC die 11.400 kg weegt. Wil een huurklant gewoon op hoogte werken, dan kan men deze vraag met de "Essential Performance" lijn invullen. Wil een huurklant meer reikwijdte en meer platform capaciteit, dan is een hoogwerker uit de XC lijn de oplossing.

Video
Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS