Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Genie S-65 TraX XC

TraX hoogwerkers

21.8 m
Diesel
454 kg
16.5 m

Wil je de Genie S-65 TraX XC direct aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag'. Hieronder lees je waarom deze unieke hoogwerker de juiste partner is bij zware werkzaamheden.

 

De Genie S-65 TraX XC bevat het unieke TraX-systeem, het heeft namelijk vier onafhankelijke rupsbanden, in tegenstelling tot twee traditionele rupsbanden. Hiermee is een 'best of both worlds' categorie gecreëerd, die de voordelen van normale én rupsbanden combineert. De vier rupsen kunnen onafhankelijk kantelen om grondcontact te behouden op een helling en zorgen in combinatie met de gepatenteerde pendelassen voor een uitstekende stabiliteit. Dit maakt het tevens veilig om met de machine op een transporttrailer met scherpe kantelhoek te rijden. Met een stuurhoek van 30 graden is de wendbaarheid gelijk aan die van normale voorwielbesturing. Dankzij het TraX-systeem kan de machine zich moeiteloos aanpassen aan ruw of zacht terrein met hoogteverschillen.

 

De XC-modellen, waaronder de Genie S-65 TraX XC, zijn geschikt voor drie personen en hun gereedschap en zijn bedoeld om een breed scala aan zwaardere werkzaamheden uit te voeren en de productiviteit te verbeteren. De hoogwerkers in de XC-serie hebben een verbeterde maststructuur om de hogere belastingen aan te kunnen en beschikken over een volledig automatische bediening van het werkbereik. Hiermee zal de machine de giek automatisch intrekken wanneer deze de rand van het werkbereik bereikt voor het gewicht in het platform. De load sensor controleert voortdurend het gewicht in het platform en beperkt het werkbereik tot de belastingsgrafiek, terwijl de machine ter plaatse kan worden gekalibreerd zonder dat er een testbelasting nodig is.

 

UNIEK IN NEDERLAND: VOEG DE 4 METER WERKBAK TOE

Met deze uitbreiding werken gebruikers tijdbesparend door het brede bereik van de werkbak. Daarnaast loopt het milieubewuste aspect samen met kostenbesparing. Doordat de machine geen onderbreking heeft om de mast te verplaatsen wordt er minder diesel verbruikt. De 4 meter werkbak is een toevoeging op de machine. Het wisselen van de werkbakken maakt het gebruik van de Genie S-65 TraX XC multi-inzetbaar. Dit komt de financiële bezettingsgraad ten goede.

De Genie S-65 TraX XC aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Wil je meer gedetailleerde specificaties, bekijk dan de downloadbare product specifications sheet. Voor vragen, neem contact met ons op.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS