Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Genie S-65 XC

Telescoop hoogwerkers

21.8 m
Diesel
454 kg
16.5 m

De Genie S-65 XC telescoop hoogwerker is ontworpen voor toepassingen die een hogere platformcapaciteit vereisen. Met zijn toonaangevende capaciteit van 454 kg is het mogelijk om met drie personen tegelijk in de werkbak te werken. Ideaal voor het zware werk in de bouw, de inspectie en het onderhoud van bruggen, stadions en sporthallen, gas- en olieraffinaderijen, de industrie, de telecommunicatie en de nutssector.

Uniek in Nederland: voeg de 4 meter werkbak toe

Met deze uitbreiding werken gebruikers tijdbesparend door het brede bereik van de werkbak. Daarnaast loopt het milieubewuste aspect samen met kostenbesparing. Doordat de machine geen onderbreking heeft om de mast te verplaatsen wordt er minder diesel verbruikt.

De 4 meter werkbak is een toevoeging op de machine. Het wisselen van de werkbakken maakt het gebruik van de S-65 XC multi-inzetbaar. Dit komt de financiële bezettingsgraad ten goede.

Reikwijdte met de 4 meter werkbak:

Wil je de Genie S-65 XC direct aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag'. Hieronder lees je waarom deze unieke hoogwerker de juiste partner is bij zware werkzaamheden.

 

De XC-modellen, waaronder de Genie S-65 XC, zijn geschikt voor drie personen en hun gereedschap en zijn bedoeld om een breed scala aan zwaardere werkzaamheden uit te voeren en de productiviteit te verbeteren. De hoogwerkers in de XC-serie hebben een verbeterde maststructuur om de hogere belastingen aan te kunnen en beschikken over een volledig automatische bediening van het werkbereik. Hiermee zal de machine de giek automatisch intrekken wanneer deze de rand van het werkbereik bereikt voor het gewicht in het platform. De load sensor controleert voortdurend het gewicht in het platform en beperkt het werkbereik tot de belastingsgrafiek, terwijl de machine ter plaatse kan worden gekalibreerd zonder dat er een testbelasting nodig is.

 

UNIEK IN NEDERLAND: VOEG DE 4 METER WERKBAK TOE

Met deze uitbreiding werken gebruikers tijdbesparend door het brede bereik van de werkbak. Daarnaast loopt het milieubewuste aspect samen met kostenbesparing. Doordat de machine geen onderbreking heeft om de mast te verplaatsen wordt er minder diesel verbruikt. De 4 meter werkbak is een toevoeging op de machine. Het wisselen van de werkbakken maakt het gebruik van de Genie S-65 XC multi-inzetbaar. Dit komt de financiële bezettingsgraad ten goede.

Reikwijdte met de 4 meter werkbak:

Wil je meer gedetailleerde specificaties, bekijk dan de downloadbare product specifications sheet. Voor vragen, neem contact met ons op.

Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS