Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Genie S-80 J TraX

TraX hoogwerkers

26.4 m
Diesel
300 kg
16.7 m

Door het lage gewicht van de S-80 J is deze hoogwerker ook uit te rusten met het Genie TraX systeem. De S-80 J TraX is hiermee de eerste en enige telescopische hoogwerker binnen zijn categorie die uitgerust kan worden met rupsbanden.

Ook onderscheidt de S-80 J  zich door zijn compacte formaat, daardoor blijft er op een transport trailer nog ruimte over om andere machines te vervoeren. Daarnaast hebben de machines uit de Essential Performance lijn een eenvoudige dieselmotor die onderhoud vergemakkelijkt én voldoet aan de Stage-V eisen. De platformcapaciteit is 300kg en hebben beide vierwielaandrijving en actieve oscillerende assen.

De S-80 J TraX biedt een werkhoogte van 26,4 m en een reikwijdte van 16,8 m, met een gewicht van slechts 13.018kg. Wil een huurklant gewoon op hoogte werken, dan kan men deze vraag met de "Essential Performance" lijn invullen. Wil een huurklant meer reikwijdte en meer platform capaciteit, dan is een machine uit de XC lijn de oplossing.

De S-80 J is onderdeel van de 'Essential Performance' lijn. Deze machines zijn complementair aan de bestaande XC- en FE-producten en bieden verhuurders de mogelijkheid om nog beter te kunnen voldoen aan specifieke werkterrein- en toepassingsbehoeften.

TraX-systeem

Het TraX-systeem is uniek door zijn vier onafhankelijke rupsbanden, in tegenstelling tot twee traditionele rupsbanden. Hiermee is een 'best of both worlds' categorie gecreëerd, die de voordelen van normale én rupsbanden combineert.

De vier rupsen kunnen onafhankelijk kantelen om grondcontact te behouden op een helling en zorgen in combinatie met de gepatenteerde pendelassen voor een uitstekende stabiliteit. Dit maakt het tevens veilig om met de machine op een transporttrailer met scherpe kantelhoek te rijden. Met een stuurhoek van 30 graden is de wendbaarheid gelijk aan die van normale voorwielbesturing. Dankzij het TraX-systeem kan de machine zich moeiteloos aanpassen aan ruw of zacht terrein met hoogte verschillen.

Video
Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS