Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Genie S-80 J

Telescoop hoogwerkers

26.4 m
Diesel
300 kg
16.7 m

De S-80 J is onderdeel van de 'Essential Performance' lijn. Deze machines zijn complementair aan de bestaande XC- en FE-producten en bieden verhuurders de mogelijkheid om nog beter te kunnen voldoen aan specifieke werkterrein- en toepassingsbehoeften.

De S-60 J & S-80 J onderscheiden zich door hun lage gewicht en compacte formaat, daardoor blijft er op een transport trailer nog ruimte over om andere machines te vervoeren. Daarnaast hebben deze machines uit de Essential Performance lijn een eenvoudige dieselmotor die onderhoud vergemakkelijkt én voldoet aan de Stage-V eisen. De platformcapaciteit is 300kg en hebben beide vierwielaandrijving en actieve oscillerende assen.

De S-80 J biedt een werkhoogte van 26,4 m en een reikwijdte van 16,8 m, met een gewicht van slechts 10.433kg. Wil een huurklant gewoon op hoogte werken, dan kan men deze vraag met de "Essential Performance" lijn invullen. Wil een huurklant meer reikwijdte en meer platform capaciteit, dan is een machine uit de XC lijn de oplossing.

Door het lage gewicht van de S-80 J t.o.v. de S85XC is de machine ook uit te rusten met het Genie TraX systeem. De S-80 J is hiermee de eerste en enige telescopische hoogwerker binnen zijn categorie die uitgerust kan worden met rupsbanden.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS