Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou ULM 415 H

Verreikers

De Manitou ULM 415 H is een krachtige en veelzijdige verreiker die is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende werkzaamheden. 

Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de ULM 415 H ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of het nu gaat om het verplaatsen van zware lasten op bouwplaatsen, het laden en lossen van vrachtwagens of het uitvoeren van agrarische taken, deze verreiker levert uitstekende resultaten.

Deze Manitou is uitgerust met geavanceerde functies, zoals een intuïtieve bedieningsinterface en stabilisatoren voor extra veiligheid. Bovendien zorgt het robuuste ontwerp en de betrouwbare technologie ervoor dat deze machine bestand is tegen zware omstandigheden en langdurig gebruik.

Attachements/ Accessoires

De ULM 415 H heeft de mogelijkheid tot uitbreiding met verschillende accessoires. Deze maken de verreiker nog meer multi-inzetbaar. U vindt de gids boven de offerte aanvraag knop.

Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS