Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Genie Z-62/40 TraX

TraX hoogwerkers

20.9 m
Diesel
227 kg
12.4 m

De GENIE Z-62/40 TRAX is een diesel aangedreven knikarmhoogwerker. Breed inzetbaar tot een indrukwekkende werkhoogte van 20,87 meter en met een belastingcapaciteit van 227 kg. De reikwijdte gaat tot 12,42 meter. Het is de juiste partner voor werkzaamheden op lastig bereikbare hoogtes. Dankzij de rupsaandrijving kan de Z-62/40 TRAX op ruw terrein efficiënt bewegen. Vlot en veilig te werk gaan op indrukwekkende hoogtes? De GENIE Z-62/40 TRAX zal de juiste ondersteuning bieden.

Het TraX-systeem is uniek door zijn vier onafhankelijke rupsbanden, in tegenstelling tot twee traditionele rupsbanden. Hiermee is een 'best of both worlds' categorie gecreëerd, die de voordelen van normale én rupsbanden combineert.

De vier rupsen kunnen onafhankelijk kantelen om grondcontact te behouden op een helling en zorgen in combinatie met de gepatenteerde pendelassen voor een uitstekende stabiliteit. Dit maakt het tevens veilig om met de machine op een transporttrailer met scherpe kantelhoek te rijden. Met een stuurhoek van 30 graden is de wendbaarheid gelijk aan die van normale voorwielbesturing. Dankzij het TraX-systeem kan de machine zich moeiteloos aanpassen aan ruw of zacht terrein met hoogte verschillen.

De GENIE Z-62/40 TRAX aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS