Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MRT 1645 VISION

Verreikers

15.8 m
Diesel
4500 kg
13.5 m

De MRT 1645 Vision is een krachtige roterende verreiker die geschikt is voor alle terrein toepassingen. Deze verreiker een 3 in 1 machine en te gebruiken als verreiker, hijskraan en hoogwerker. Dankzij de 360° rotatie van de bovenbouw en het uitzonderlijk goede zicht vanuit de cabine kunt u gemakkelijker werkzaamheden uitvoeren zonder dat u de machine hoeft te verplaatsen. Hij is uitgerust met stempelpoten voor optimale stabiliteit en een systeem voor de lastcontrole dat het risico van overbelasting van de machine vermijdt. Uitgerust met slimme functies voor optimale bediening en veiligheid is dit een machine waar u niet meer zonder wilt! De MRT 1645 Vision Is leverbaar met een 75 PK of 115 PK motor.

De Manitou MRT 1645 Vision aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS