Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MRT 2260 E

Verreikers

21.8 m
Diesel
6000 kg
18.2 m

100% elektrisch. De MRT 2260 E is werkelijk een veelzijdig stuk gereedschap voor uw hef en hijsklussen, zonder uitstoot, met een laag geluidsniveau en met een lager brandstofverbruik. Maximaal hefvermogen 6.000 kg, hefhoogte 22 meter. De Lithium-ionbatterij, garandeert weinig onderhoud, mogelijkheid tot tussentijds opladen (gedeeltelijk en frequent opladen van de batterij) en lange levensduur. Door de modulaire bouwwijze is het mogelijk om een 2e batterij toe te voegen om autonomie te verkrijgen of een range extender (verbrandingsmoter met generator die de batterij oplaadt) in hybride modus. Alle voordelen van de MRT Vision+ (zicht, prestatie, comfort) in 100% elektrisch.

Attachements/ Accessoires

De MRT 2260 E heeft de mogelijkheid tot uitbreiding met verschillende accessoires. Deze maken de verreiker nog meer multi-inzetbaar. U vindt de gids boven de offerte aanvraag knop.

Video
Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS