Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou MRT 2660 VISION+

Verreikers

25.9 m
Diesel
6000 kg
21.7 m

De MRT 2260 Vision+ is een krachtige roterende verreiker die geschikt is voor alle terrein toepassingen. Deze verreiker een 3 in 1 machine en te gebruiken als verreiker, hijskraan en hoogwerker. Dankzij de 360° rotatie van de bovenbouw en het uitzonderlijk goede zicht vanuit de cabine kunt u gemakkelijker werkzaamheden uitvoeren zonder dat u de machine hoeft te verplaatsen. Hij is uitgerust met stempelpoten voor optimale stabiliteit en een systeem voor de lastcontrole dat het risico van overbelasting van de machine vermijdt. Uitgerust met slimme functies voor optimale bediening en veiligheid is dit een machine waar u niet meer zonder wilt!

Attachements/ Accessoires

De MRT 2660 Vision Plus heeft de mogelijkheid tot uitbreiding met verschillende accessoires. Deze maken de verreiker nog meer multi-inzetbaar. U vindt de gids boven de offerte aanvraag knop.

De Manitou MRT 2660 Vision+ aanschaffen? Klik dan op ‘offerte aanvraag’. Direct contact? Klik hier. Voor meer specificaties, bekijk de downloadbare product specifications sheet.

Galerij
© 2024 HDW

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS