Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Manitou ULM 412 H

Verreikers

De Manitou ULM 412 H is een indrukwekkende en veelzijdige machine die zijn plaats heeft veroverd in de wereld van bouw- en landbouwapparatuur. Met zijn robuuste ontwerp en krachtige prestaties is deze ULM een ware krachtpatser.

De ULM 412 H is voorzien van geavanceerde functies die de bediening en het comfort verbeteren. Met een ruime cabine, ergonomische bedieningselementen en uitstekend zicht op het werkgebied, kunnen operators efficiënt en veilig werken.

Dankzij de veelzijdigheid van de Manitou ULM 412 H kan hij worden ingezet voor diverse taken, zoals het laden en lossen van materialen, het verplaatsen van pallets en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Zijn wendbaarheid en kracht maken hem geschikt voor gebruik op bouwplaatsen, landbouwbedrijven, magazijnen en andere industriële omgevingen.

Attachements/ Accessoires

De ULM 412 H heeft de mogelijkheid tot uitbreiding met verschillende accessoires. Deze maken de verreiker nog meer multi-inzetbaar. U vindt de gids boven de offerte aanvraag knop.

Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS