Fast Product finder
Type/Model
Merk
Gebruikt materieel

Genie Z-45 DC

kniktelescoophoogwerkerKniktelescoop hoogwerkers

15.92 m
Hybrid
300 kg
6.94 m


Ontdek de Genie Z-45 DC: De Ultieme Werkhoogte voor Efficiëntie en Veiligheid

Bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte is efficiëntie en veiligheid van het grootste belang. 

Indrukwekkende Werkhoogte: Met een maximale werkhoogte van 15,92 meter en een reikwijdte van 6,92 meter is de Genie Z-45 DC perfect geschikt voor een breed scala aan toepassingen, variërend van bouw- en onderhoudswerkzaamheden tot evenementen en faciliteitenonderhoud.

Elektrische Aandrijving: Dankzij zijn elektrische aandrijving is de Z-45 DC milieuvriendelijk en ideaal voor gebruik binnen of in geluidsgevoelige omgevingen. Deze hoogwerker produceert geen uitlaatgassen en heeft een stille werking, waardoor hij geschikt is voor gebruik in stedelijke gebieden, magazijnen en andere locaties waar geluidsbeperkingen gelden.

Soepele Bediening: Met intuïtieve bedieningselementen en nauwkeurige joystickbesturing biedt de Genie Z-45 DC een moeiteloze en precieze bediening, waardoor operators gemakkelijk kunnen manoeuvreren, positioneren en werken op hoogte.

Stabiel en Veilig: De Z-45 DC is uitgerust met geavanceerde stabiliteitssystemen die zorgen voor maximale veiligheid tijdens het werken op hoogte. De robuuste constructie en het geavanceerde ontwerp bieden een stabiele platformervaring, zelfs op oneffen terrein.

Compact en Wendbaar: Ondanks zijn indrukwekkende hoogte en reikwijdte is de Z-45 DC ontworpen met een compact profiel en een draaicirkel van slechts 5,5 meter (18 ft), waardoor hij gemakkelijk door smalle doorgangen en rond obstakels kan manoeuvreren.
Toepassingen:

Bouw- en Onderhoudswerkzaamheden

  • Facilitair Onderhoud
  • Evenementen en Entertainment
  • Magazijn- en Distributiecentra
  • Installatie en Reparatie

Of u nu een aannemer, facilitair manager, evenementenorganisator of onderhoudsprofessional bent, de Genie Z-45 DC biedt de veelzijdigheid, prestaties en veiligheid die u nodig heeft om uw werkzaamheden op hoogte efficiënt en probleemloos uit te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de Genie Z-45 DC en ontdek hoe deze hoogwerker uw projecten naar nieuwe hoogten kan tillen!

Galerij
© 2024 HDW
Please select your region


The Netherlands Belgium & Luxembourg Poland

Other

Data protectie

Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en de functionaliteit te optimaliseren. (toestemming op elk moment intrekken) Lees meer
Noodzakelijke cookies

powered by webEdition CMS